Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyttekungen spelar vidare i SFF: "Bara Niklas Holm skriver på har vi en bra trupp"

/

SFF kommer väl rustat till premiären i division 2.
På måndagen skrev anfallaren och skyttekungen Nermin Celjo på för ytterligare en säsong.
– Det var ingen tvekan om det, även om det kanske såg så ut, säger 25-åringen.

Annons

Nermin Celjo svarade för 14 mål, varav två på straff, när Söderhamns FF befäste sin position som ett stabilt division 2-lag förra säsongen. På måndagen skrev han på för ytterligare ett år i klubben – trots intresse från andra klubbar.

– Jag har haft andra klubbar att välja på, men det har inte blivit av riktigt. Det har blivit andra alternativ för de klubbarna och jag har väl inte varit så hundra på att i lämna SFF. Jag trivs bra i Söderhamn och har pendlat upp tre år, säger Nermin Celjo, som kan se tillbaka på ett framgångsrikt 2015 och blicka fram mot en intressant sommar.

– Förra säsongen är min bästa i SFF och nu har vi tränat ett tag och det blir spännande att se vad Klas (Forsgren, tränare) får ihop. Bara Niklas Holm skriver på så har vi en bra trupp.

Vad talar för er den här säsongen?

– Folk har fått känna på vad som behövs i division 2 och nu får vi in Markus Olofsson som varit med på högre nivå, det kan bli en säsong där vi får utmana lite mer och kanske vara på den övre halvan.

Är det de faktorerna som fick dig att skriva på till slut?

– Det är kanske de här bitarna som gör att man vill köra en säsong till. Simon Fäger fortsätter och vi kan pendla tillsammans, så det känns bra på många sätt och vis. Så det var ingen tvekan egentligen även om det länge såg så ut.

Mer läsning

Annons