Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SFF nära skrällpoäng i Umeå

/

Söderhamn var så nära att ge HuFF en hjälpande hand i toppstriden.
Men till slut blev trycket mot Simon Elgh för hårt.
– Jag började väl märka av med 20 minuter kvar att det började osa hett, säger SFF-målvakten.

Annons

Team TG vann med 1–0, men det dröjde till den 82:a minuten innan Elgh och SFF fick kapitulera. Men SFF-målvakten visste att det var på gång, för när hans lag till slut började krokna så kom också lägena.

– Jag började väl märka av med 20 minuter kvar att det började osa hett. Men det var inga farliga lägen före målet egentligen, men sen när vi försökte flytta upp så hade de ett par två mot ett och ett friläge jag fick rädda, säger han.

Ni då, hade ni några chanser för att kunna skrälla?

– Ja, i första halvlek, två bra för Nermin (Celjo) och Jonas Löf, men lite otur och felstudsar stoppade där och vi hade också ett mål bortdömt som jag tror var inne, det lät så från bänken i alla fall.

SFF säkrade nytt kontrakt redan förra helgen, så lördagens möte med Team TG var betydelselös ur den aspekten. Ett skönt läge att avsluta säsongen med enligt Simon Elgh, som redan börjar se fram mot kommande säsong.

– Det har varit roligt och det har blivit bättre och bättre för mig efter de fyra-fem första matcherna. Nu vet man till nästa säsong vad det handlar om, säger han.

Mer läsning

Annons