Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudiksvalls FF räckte inte till mot Sandviken: "Vill inte prata bort 1–5"

/

Trots 5-1 förlust borta mot Sandviken så gjorde Hudiksvall inte någon dålig match.
Men tränaren Henrik Åhnstrand deppade inte alltför mycket efter matchen.
– Jag vill inte prata bort 1–5 men vi är inte där Sandviken är rent fysiskt och med den erfarenheten än.

Annons

Det var en mållös första halvtimme innan hemmalaget kunder göra två snabba mål. Hudiksvall fick slita rejält i försvarsspelet och hemmalaget trummade på med många och långa anfall. Kanske borde Sandviken gjort flera mål i den första halvleken i synnerhet då man saknade ordinarie målvakt men reserven, blott 16 årige, Rasmus Andersson var riktigt bra.

– Tycker vi bjuder på ett par mål, det finns ytor men det tar tid att lära det spel vi vill spela, menade Henrik.

I stort sett ordinarie lag mönstrades frånsett Jesper Karlsson som ju skadade korsbandet förra helgen. En mycket ung trupp som försökte kliva fram i inledningen av tredje.

– Vi gör det vi pratat om i paus och kliver fram och då kommer tyvärr trean. Sedan rinner det in ett par bollar till. Inte så mycket att säga om.

Det fanns annars en hel del ljusglimtar som Åhnstrands manskap vill bygga vidare på men idag blev man straffade hårt på egna misstag

– Jag ser möjligheter men det tar tid att bygga om som vi gör, vi har tappat mycket rutin och de vi fått in är unga lovande killar.

Förutom Rasmus Andersson i målet så får även Pelle Löf godkänt och Hudiks mål svarade Johan Brolin för efter inhopp i andra halvlek. Närmast väntar träning fram till skärtorsdag då Ånge står för motståndet och sedan är det DM innan serien drar igång.

Mer läsning

Annons