Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust i tränardebuten för Dennis Ohlsson: "Det var lite trevande"

Det blev ingen rolig debut för nya tränaren Dennis Ohlsson.
Söderhamns FF åkte på ännu en förlust under försäsongen.
– Det var lite trevande, säger han.

Annons

Den 19 februari spelade SFF sin senaste träningsmatch. Dennis Ohlsson har sedan han tog över som tränare ägnat tiden åt att leta motstånd av lämplig kvalité. På tisdagskvällen väntade Strand från division 3 på bortaplan och SFF gick därifrån med en 2–3-förlust.

– Det var första matchen med ett litet nytt tänk. Vi hade lite problem att ta oss framåt. Den sista tredjedelen av första halvlek var ändå riktigt bra och då skapade vi också en del chanser, säger Ohlsson.

LÄS MER Nya SFF-tränarens bekymmer – letar febrilt efter träningsmatcher

Det var under den perioden som SFF vände på initiativet i matchen och gick från 0–1 till 2–1 efter mål från Niklas Holm och Nermin Celjo.

I den 64:e minuten blev sedan Celjo utvisad efter att ha sagt något olämplig med och rött kort som följd. Det fick också omedelbara konsekvenser för matchens utgång.

Två minuter senare smällde Filip Paulsson in kvittering för hemmalaget. Och på stopptid, i 91:a minuten, höll sig Markus Lindqvist framme och satte dit segermålet med sitt andra mål för kvällen.

– Det var en del bra saker, men vi har också rätt mycket att jobba med, säger Dennis Ohlsson.

Söderhamns FF har ännu inte vunnit på försäsongen. Och efter tre insläppta mål bakåt mot Bollnäs senast trillade det in ytterligare tre bollar mot Strand.

– Det är klart att det inte är bra och då blir det också jobbigt att vinna. Men samtidigt kom målen efter tre tabbar. Vi släppte inte till så mycket chanser i övrigt. Men å andra sidan ska vi möta division 2-motstånd som skapar betydligt mer, säger Dennis Ohlsson.

SFF:s nästa träningsmatch spelas mot Strömsberg på långfredagen. Klubben har också gjort klart med ytterligare en målvakt. Det är Adam Skhiri som gör comeback efter en tid i Marma, Stugsund och Fässbergs.

LÄS MER: Klas Forsgren hoppar av som tränare i Söderhamns FF: "Energin har tagit slut"

Mer läsning

Annons