Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drömstart för Iggesund – tre hörnmål gav tre poäng

Ledning med 2-0 efter fyra minuter gav Iggesund drömläge och till slut kunde man vinna enkelt med 4-1över Hille IF på fredagskvällen.

Annons

Hörnmål var Iggesunds melodi när man tog tre poäng på fredagskvällen. Redan i den andra minuten kunde hemmalaget ta ledningen på hörna och i anfallet därpå var det dags för en ny hörna och så stod det 2–0.

– Ja, vi fick verkligen en kanonstart, sa tränaren Janne Hellberg

Nu bjöd man nästan direkt in Hille i matchen igen då man gjorde självmål i den sjunde minuten och då fick gästerna lite energi och det var rätt jämnt även om Iggesund hade det mesta av spelet.

Iggesund tog en värdefull seger mot Hille på fredagskvällen då laget vann med 3–1.

– Vi gör en bra första halvlek men Hille är inte ofarliga och vi bjöd in dom lite onödigt efter vårt 2–0 mål, menade Janne.

Nu kunde hemmalaget öka på till 3-1 innan paus och i andra var man helt klart det bättre laget.

– Vi spelar ut på ett mycket bättre sätt i andra.Vi rullar ut till ytterback och bygger utifrån det på ett mycket bra sätt. Iförsta stod deras försvar högt upp och det blev några längre bollar bakom derasförsvar. I andra blev det bättre, menade Hellberg.

Iggesund släppte sedan aldrig in Hille igen och i den 66:e matchminuten kom också 4–1 på ytterligare en hörna, vilket också blev slutresultatet.

Michael Hallner

Mer läsning

Annons