Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Signeul räddade poäng i Uppsala: "Vi gör det bra idag"

Ljusdal knep en poäng när man kvitterade till 2–2 i mitten på andra halvlek på söndagen. Poängräddare blev Sanna Signeul som nickade in kvitteringen efter en stenhård ribbträff av Jonnah Tönners.

Annons

Det blev en rätt jämn tillställning på Gamlis i Uppsala när Ljusdal spelade 2–2 borta mot Gamla Upsala. Ljusdal tog ledningen med 0-1 efter cirka 20 min genom Victoria Forss men sedan var det mycket Uppsala och i slutet på första halvlek så hade gästerna det jobbigt.

Med 40 minuter kvar byttes Sanna Signeul in och blev sedan poängräddare för Ljusdal.

Hemmalaget låg på och fick fast bollen och radade upp chanser och det kom också en kvittering innan paus.

– Dom har en riktigt bra period innan paus men annars tycker jag vi är med, sa tränaren Thomas Wennberg.

I andra hade hemmalaget mycket boll och Ljusdal fick jaga rätt mycket. Men efter att hemmalaget tagit ledningen så spelade Ljusdal upp sig och kunde också kvittera efter en stenhård avslutning av Jonnah Tönners som studsade rakt ner i backen och där störtade Sanna Signeul fram och räddade en poäng till Hälsingland.

– En match där båda lagen är både nöjd och kanske lite besviken att inte kunnat avgöra den här matchen. Men Uppsala är bra men vi gör det också bra idag tycker jag , summerade ThomasBäst i Ljusdal var Sanna Signeul som gjorde ett fint inhopp sista 40 minuterna samt försvarsklippan Joline Löfstrand.

Matchfakta

Gamla Upsala–Ljusdal 2–2 (1–1)Mål, Ljusdal: Victoria Forss, Sanna Signeul.Domare: Emma Wesselgård.Publik: 110.

Mer läsning

Annons