Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mohed hoppas lösa tränarfrågan inom kort

/

Mohed står fortfarande utan tränare.
Nu meddelar Tomas Larsson att en lösning kan vara nära.
– Det känns som vi är på god väg, säger han.

Annons

Mohed säkrade kontraktet i division 1 i den sista omgången. Efteråt tackade Tomas Larsson för sig efter tre lyckosamma säsonger i klubben. Arbetet med att knyta en ny tränare till sig pågår för fullt.

Läs mer: Larsson: "In med något nytt"

– Det känns som vi är på god väg. Det har vi i och för sig sagt många gånger. Men förhoppningsvis kan det gå fort, säger Tomas Larsson som numera ingår i Moheds sportgrupp.

När det gäller spelartruppen så uppvaktas lagkaptenen Malin Sjöberg, Karin Weinacht och Victoria Forss av seriekonkurrenten Ljusdal.

– Det är silly season och de har fått bra förutsättningar med hallen. Och det skulle vara jättetufft om vi skulle tappa alla tre, kommenterar Larsson värvningsförsöket.

Vad har spelarna sagt till er?

– De är naturligtvis nyfiken och att först se vad vi får fram för tränare och lite sådana grejor. Men när vi kör frivilliga träningar är både Malin och Karin drivande och ser till att det kommer folk. Alla trivs i klubben och det känns bra.

Läs mer: Lundgren tackar nej

Mohed jobbar för fullt med att få ihop ett minst lika slagkraftigt lag till nästa säsong och siktar i första hand på att behålla samtliga spelare i truppen.

– Vi kommer att bjuda in en del spelare till en provträning, men det är svårt att hitta spelare från Hälsingland som går direkt in i en elva. Det gör att vi kanske får söka oss ner mot Gävletrakten. Där har vi redan en bil som går, säger Larsson.

Läs mer: Efter succésäsongen – Ljusdals tränare blir kvar

Mer läsning

Annons