Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mohed fick nöja sig med kryss

/

Två poäng skiljer ner till Korsnäs efter söndagens kryss borta mot Selånger.
Och nu talar spelschemat för att Mohed bryter en trist hälsingetrend – och klarar nytt division 1-kontrakt.
– Vi ska plocka fram allt vi har nu, säger Karin Weinacht.

Annons

Det var hon som gav Mohed ledningen i den första halvleken, ett viljemål där hon var het i boxen och tryckte in en retur. Men utöver det var det inte mycket som stämde – för något av lagen.

– Det var lite segt i mellan åt och vi fick inte i gång spelet och slarvade en del, men vissa ljusglimtar fanns det. Vi hade bra chanser och borde ha kunnat ta tre poäng, säger Karin Weinacht.

I stället kunde Selånger kvittera i den andra halvleken, efter en i raden av många omkullhalkningar från Moheds spelare som hade stora problem med underlaget.

Så i stället för tre värdefulla poäng, och fyra poäng ner till Korsnäs så skiljer det bara två, vilket gör nästa helgs möte med Huge hyperviktigt eftersom Korsnäs i sin tur möter topplaget Gustafs som jagar mot division 1.

– Vi har ju bättre matcher kvar framför oss. Det känns som om vi byggt upp självförtroendet, det gäller bara att höja längstnivån så tror jag vi fixar nytt kontrakt, säger Karin Weinacht

Moheds tränare Tomas Larsson är inne på samma spår.

– Vi har ett hyggligt schema kvar jämfört med Korsnäs. Nu har vi Huge hemma nästa helg och tre poäng där så ser det bra ut.

Mer läsning

Annons