Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lisa Fröjdfeldt förstärker Mohed

/
  • Moheds nyförvärv Lisa Fröjdfeldt. Här i aktion mot just Mohed i Brynäströjan under förra säsongen.

Mohed förstärker på målvaktssidan inför höstsäsongen, genom 26-åriga Lisa Fröjdfeldt som närmast kommer från division 2-laget Brynäs.
– Nu är jag jätteladdad, det var jättekul att träna med laget i torsdags och det här är en nytändning för mig, säger hon efter sin första träning med laget.

Annons

Lisa Fröjdfeldt har tidigare varit på Moheds radar – senast i höstas, men då tackade hon nej av olika anledningar. Nu har pusselbitarna fallit på plats.

– Ja, jag pluggade i Uppsala då. Det gör jag väl egentligen fortfarande, men jag har inga kurser just nu så det passar bättre.

– Känslan är att jag kommer in i det rätta laget för att utvecklats. Tjejerna i laget verkar jättetrevliga efter första intrycket.

På torsdagen fanns hon nämligen med på Moheds träning, och redan där märktes skillnaden från division 2.

– Det är ett helt annat tempo och struktur på träningen. Det kände jag av direkt. jag har faktiskt träningsvärk, säger Lisa Fröjdfeldt med ett skratt och fortsätter:

– Jag har spelat division 1 tidigare i Huge. Men det är klart att det blir en omställning när man stått i division 2 ett tag.

Vet du vad det är för lag du kommer till?

– Jo, jag har haft koll på hur det har gått och hur det har sett ut. Jag är generellt väldigt fotbollsintresserad så jag följer med i det mesta. Det verkar vara positiv anda i truppen nu och känslan är att det bara kommer att gå bättre i höst.

Lisa Fröjdfeldts säsong i division 2-laget Brynäs har annars varit tung, mest beroende på att laget tappat flera nyckelspelare och tränarbyte.

– Ja, det har det varit. Jag har väl gjort min grej i mål trots att jag har fått släppt till för många mål, säger hon.

Under våren har Emilia Dahl och Cina Olsson alternerat i Mohedsmålet. Nu spetsas konkurrensen ytterligare om platsen mellan stolparna och Lisa Fröjdfeldt tar inget för givet.

– Vi har inte diskuterat det ännu men jag får ju konkurera som alla andra. Min tanke är att jag vill stå som förstakeeper, säger hon.

Mer läsning

Annons