Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs vände efter åskan

/
  • Christoffer Lindberg, Bollnäs, drar till på volley på en hörna men bollen gick över.
  • Domare Mats Tjernberg tillsammans med lagkapperna Henrik Paulsson, Ilsbo, och Albin Isaksson, Bollnäs när matchen sattes igång igen efter regnet.
  • Regnet öste ner på Ilbso IP.

Det började i högt tempo mellan Ilsbo och Bollnäs, efter en halvtimme tog hemmalaget ledningen.
I andra halvlek kom Bollnäs igen över kunde tillslut vända och vinna med 1–2 (1–0).

Annons

– Det känns bittert att förlora med uddamålet i andra matchen i rad, det fattas några procent för att vi ska ta poäng, sa Johan Allgulander tränare i Ilsbo.

Spelet böljade den första kvarten och båda lagen spelade i ett högt tempo. Bollnäs har de flesta chanserna innan ett regnavbrott, men det var Ilsbo som hann ta ledningen.

Armin Balicevac tog en dribblingsräd ute på sin högerkant och fick in ett lågt inspel. Bollnäsbackarna blockade det första skotten, men Ilsbokaptenen Henrik Paulsson kunde mitt i straffområdet sätta 1–0.

I andra halvleken bytte matchen skepnad och Bollnäs fick hålla i bollen mer och kunde på sätt skapa fler chanser. Och i den 49:e minuten kvitterade bortalaget på en kontring.

Christoffer Lindberg drev bollen på sin vänsterkant, kom in i banan, och frispelade Johan Sköld som inte gjorde något misstag väl fri med Erik Sundin.

Segermålet kom i den 72:a minuten, 17–åringen Christofer Lindberg fick på ett bra skott från 25 meter som gick in vid Erik Sundins högra stolpe.

Ilsbo försökte, men tröttnade mot slutet av matchen och fick se sig besegrade.

Mer läsning

Annons