Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sören Ericson blir assisterande tränare i GIF Sundsvall

Sporten skrev tidigare i dag att endast detaljer återstod innan Sören Ericson från Ljusdal skulle presenteras som assisterande tränare i GIF Sundsvall.
Vid lunchtid bekräftade klubben att Ericson kommer att hjälpa Joel Cedergren under resten av hösten.

Annons

LÄS MER: Uppgifter: Detaljer återstår innan Sören Ericson presenteras som GIF-tränare

– Vi är mycket glad och nöjd med att ha hittat denna snabba lösning tillsammans med Sören. Joel och Sören kommer att bli helt rätt team för våra prestationer, utifrån sina kvalitéer och kunskaper, under hösten 2016, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.

LÄS MER: Flera namn är aktuella som assisterande tränare i GIF Sundsvall

Sören Ericson har dels varit assisterande tränare i GIF Sundsvall tidigare och även agerat mentor åt Joel Cedergren tidigare.

– GIF Sundsvall har betytt oerhört mycket för mig genom åren och gett mig otroligt mycket. Att få möjligheten att kliva in igen är oerhört stort för mig. Det känns jätteroligt och jag känner en otrolig glädje. Jag är också tacksam att min familj stöttar mig. I och med att jag och Joel känner varandra sedan tidigare så slipper vi ju den startsträckan i den bemärkelsen och vi kan istället lägga fokus på att gå in och fortsätta utvecklingen framåt, säger Sören Ericson själv till Giffarnas hemsida.

Sören Ericson.

Mer läsning

Annons