Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förvalta – inte förbruka

Jag undrar hur många grisfester som hållits bland politiker- och näringslivstoppar de senaste åren? Min förhoppning är att vi alla håller ordning på den växande listan över de som avslöjas och att de till slut tvingas stå till svars.

Jag undrar hur många grisfester som hållits bland politiker- och näringslivstoppar de senaste åren? Min förhoppning är att vi alla håller ordning på den växande listan över de som avslöjas och att de till slut tvingas stå till svars för sitt festande.

Minns väl att dessa "festprissar" har anställts/valts för att förvalta, inte förbruka, skattebetalarnas eller företagens tillgångar.

En sista undran: Hur många arbetstillfällen har dessa direktörer festat upp, tror ni? För att travestera Annica Falkengren, de måste ha stora familjer och hus samt stor aptit på griskött.

Marita Berggren

Rengsjö

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel