Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt C-nej till bandyhall

De senaste fyra åren har Bollnäs fyllts med politiska turer om bandyhall.

Först utredning, sedan upphandling som nu följs av ytterligare en upphandling. En förvånad majoritet konstaterar att det blir för dyrt. 2,5 till 3 miljoner skattekronor har utredning och upphandlingar kostat till nu. Trots detta ges ytterligare ett uppdrag att ta fram nytt förslag till bandyhall. Redovisning 4 september, tio dagar före valet.

Under samma fyra år har kommunens ekonomi rasat. 2014 går mot ett kraftigt underskott trots skattehöjning med en krona. Arbetslösheten är besvärande hög för kommunen och mycket jobbig för den som saknar arbete.

Centerpartiets viktigaste vallöfte blir därför att få ordning i kommunens ekonomi. Det kommer att ske genom förändrad attityd till företagare som skapar jobb och genom att kommunen ska prioritera vår kärnverksamhet. Äldreomsorg och skola kommer först. Bandyhallen fortsätter vi säga nej till.

Bengt-Olov Renöfält

Centerpartiet i Bollnäs kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel