Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försök till människorov

En kvinna i 20-årsåldern som väntade på bussen lyckades slå sig fri efter att två yngre män försökte få in henne i en bil. Polisen rubricerar händelsen som försök till människorov.

Annons

Det var förra helgen, natten till söndagen den 3 maj klockan 01.30, som kvinnan väntade på en buss mot Bollnäs vid affären i Glösbo. Kvinnan hade varit på en fest i Trönö och fick skjuts till länsvägen. Enligt vittnesuppgifter till polisen fanns fyra till fem olika bilar vid parkeringen, bilar som försvann en efter en. Kvar blev en bil som stannade framför 20-åringen. Två yngre män försökte släpa in kvinnan i bilen men hon lyckades slå sig fri och gömma sig i skogen.

Männen var för henne okända.

Polisen söker nu efter vittnesuppgifter och vill gärna få tips om vilka fordon och personer som rörde sig kring Glösbo den aktuella tiden. Numret till polisens tipstelefon är 0278-320 77.