Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förslag till vision 2020 för Nordanstig

Nordanstig kommuns visionsgrupp har tagit fram ett förslag till Vision 2020. Mottot är Nordanstig Naturligtvis – här förverkligar du dina livsdrömmar.

Gruppen har under en tid träffats för att ta fram en vision för hur Nordanstig ska se ut 2020. Då ska Nordanstig vara en tillväxtkommun där företagande, skola, omsorg och föreningsliv blommar. Den vackra naturen vårdas och det finns möjligheter till aktiv fritid och ett rikt kulturliv.

Men gruppen betonar också att resurserna i framtiden inte motsvarar förväntningarna på den kommunala servicen. Därför behövs det ett gemensamt ansvarstagande, en Nordanstigsanda.

Visionen, som består av sju punkter, är än så länge väldigt allmänt hållen, men planen är att starta med att utarbeta handlings- och tidsplaner med konkreta aktiviteter under hösten.