Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försenat fönsterbyte – företag anmäls

Ett företag som utför fönstermonteringar har hamnat i blåsväder. En man från Bollnäs betalade dem 200 000 kronor men fick inte sitt nya fönster på plats i tid. Nu anmäler han företaget till Allmänna reklamationsnämnden.

Det var i september som en man i Bollnäs anlitade ett byggföretag för att få hjälp med att byta sina fönster. Han betalade över 200 000 kronor och jobbet skulle vara klart i början på december i fjol – men så blev inte fallet och fönsterbytet är fortfarande inte fullbordat.

I början på april begärde mannen att företaget skulle betala tillbaka tio procent av köpesumman, eftersom det tagit så lång tid. Men mannen fick aldrig något svar på sin reklamationsbegäran.

Nu anmäler mannen företaget till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. I anmälan yrkar han återigen på tio procent av bruttoköpsumman.