Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forsa OK – Världens bästa klubb!

I veckan bjöd Forsa orienteringsklubb in till premiäromgången av vad som kallas Norrcupen, en motionstävlingsserie som arrangeras tillsammans med övriga klubbar i norra Hälsingland.

Annons

Som pappa till två yngre deltagare i tävlingen slog det mig, igen, att Forsa OK måste vara den bästa klubb man kan tänka sig! Man anordnar en stor mängd aktiviteter för ung som gammal, den ena övningen mer fantasirik än den andra. Nya evenemang dyker ständigt upp på den fina hemsidan. Det finns alltid något för alla, oavsett erfarenhet, ambition eller ålder!

Trots att vår familj på intet sätt är någon "orienteringsfamilj" utan bevistar klubbens arrangemang tämligen oregelbundet, när lust och möjlighet finns, så möts vi alltid av idel glada hälsningar och leenden när vi dyker upp. Att barnen möts av alla klubbens vuxna med en uppriktig känsla av "vad kul att just ni är här" gör att de känner sig inte bara välkomna utan också trygga och sedda. Denna inkluderande känsla har präglat all kontakt vi haft med Forsa OK, man är välkommen in i familjen oavsett vem eller hur man är! Man skulle kunna säga att det sitter i väggarna, men det vore fel. Det är i människorna det sitter, det är människor som är Forsa OK!

Så jag vill göra något som vi alltför sällan gör: Jag vill uttrycka min tacksamhet!

Tack, hela Forsa OK för allt fantastiskt arbete ni lägger ner, stort och smått, för att visa fler glädjen med att lufsa runt i skogen!

Mina tjejer älskar att dra på sig den mörkblå tävlingströjan och visa att de också representerar Forsa OK – Världens bästa klubb!

Johan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel