Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Formstarka Delsbo tog ny seger mot Forsa

Delsbo är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Forsa borta på Åkernäsparken på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1–3 (1–1) innebär att Delsbo nu har sex segrar i följd i division 4 Hälsingland herr i fotboll.

– Stark seger eftersom vi inte gör någon speciellt bra prestation idag, första halvtimmen är vi bra med sedan tappar vi det enkla spelet och börjar göra det för svårt. Blir liksom inget ordnat spel. Kim (Flodberg) får göra någon viktig räddning för oss idag som är direkt avgörande för de tre poängen. Mycket bra seger så klart, den gör ju faktiskt att vi till och med har lite chans på förstaplatsen, det trodde man inte för några omgångar sedan. Det blir en spännande avslutning, tyckte Delsbos tränare Jesper Karlsson, efter matchen.

Målgörare för Forsa var Nils Jakobsson, medan Delsbos mål gjordes av Johan Brolin och Phurinan Saenchai. Ett av Delsbos mål var ett självmål.

Med två omgångar kvar är Forsa på femte plats i tabellen, medan Delsbo är på andra plats.

Forsa möter Järvsö i nästa match borta söndag 22 september 16.00. Delsbo möter samma dag Hällbo hemma.