Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust i andra träningsmatchen

Nu är Söderhamns FF försäsong i gång på allvar.

Mot Gefle U/U21 på bortaplan blev det förlust med 1–3.

– Det var lite otajmat både framåt och bakåt, säger tränaren Benny Dahlin.

Förra helgen inledde Söderhamns FF träningsmatchandet inför premiären i division 2 mot Piteå den 12 april. Då blev det seger mot Strand med 3–1 efter mål av Nermin Celjo, Emil Oremo och Niklas Holm.

I söndags var det dags för nästa match på Strömvallen i Gävle som slutade med omvända siffror, 1–3.

– Det var ett bra Gefle som just nu är på en helt annan nivå jämfört med oss träningsmässigt. Det syntes att de var mer trimmade i sitt sätt att spela jämfört med oss, säger tränaren Benny Dahlin.

Direkt efter pausvilan kom SFF:s mål som gjordes av Nermin Celjo. Men det tog bara någon minut innan Gefle var i ledningen igen.

– Vi blandar och ger lika som vi gjorde mot Strand. Det fanns en del tendenser som vi vill se senare också. Men sedan var det lite otajmat både framåt och bakåt. Vi tog några felbeslut och bjöd på två mål.

Vad väntar närmast för SFF?

– Nu hoppas vi framför allt få komma ut och träna på konstgräset i Norrala och börja nöta på riktiga ytor och riktiga avstånd.

– Sedan möter vi Rengsjö i Bollnäs på lördag.