Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förklaring till motsättning

Ett inte allt för otippat besked i busskortsfrågan. Notera avsaknaden av kommentarsfält i artikeln i Helahälsingland.se. Alla andra artiklar går att kommentera utom denna.

Kommunfullmäktige har tidigare röstat ner en motion om gratis busskort för pensionärer på dagtid mellan klockan 9 och 15. Det hade varit lämpligt eftersom det är låg beläggning på bussarna då. Det är just den här typen av agerande i enskilda frågor som skapar motsättningar i samhället enligt min åsikt.

Kenneth Thuring (SD)

Söderhamn

Kuriren svarar: Tyvärr visar det sig att kommentarer till artiklar som denna snabbt spårar ur till att handla om något helt annat än nyhetsartikeln. Helahälsingland.se är ingen kanal för rasism och främlingsfientlighet. Därför stängde vi kommentarsfunktionen. Tyvärr drabbar det också seriösa debattörer. Ansvaret för detta bör läggas på de skribenter som tar varje möjlighet att vädra åsikter som vi inte vill förmedla.

Mats Åmvall

chefredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel