Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förberedd på firande i regn

De flesta var nog beredda på att fira midsommar i regnväder iklädd gummistövlar och försedd med paraply. Några regnskurar föll men det var också stundvis uppehåll.

I Los var man beredd att flytta in dansen i logen men när midsommarstången var rest regnade det inget och dansen kunde dansas ute runt midsommarstången på gräsmattan – så som de ska göras. Till en början såg det ut att vara glest med besökare men fler och fler kom allt eftersom. Där ordnades också fiskdamm till barnen och inne på Pellasgården fikades det med jordgubbstårta.

Även i Skyte kom det en del besökare som hjälptes åt att klä och resa midsommarstången. Där var det lite färre besökare men tillräckligt för ringdansen som ordnades. Även där serverades det fika och senare på kvällen underhöll Mats Nylund som spelade och sjöng.