Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

För får KD-sedlar i kyrkovalet

Söndagen den 20 september gjorde jag min plikt genom att rösta i kyrkovalet, men jag kunde inte rösta som jag hade tänkt göra eftersom det saknades kristdemokratiska valsedlar i två av de fyra färgerna.

Söndagen den 20 september gjorde jag min plikt genom att rösta i kyrkovalet, men jag kunde inte rösta som jag hade tänkt göra eftersom det saknades kristdemokratiska valsedlar i två av de fyra färgerna. De var slut redan strax efter klockan 13. Man undrar om representanter för andra partier har plockat undan dem? Jag tycker att partierna gott kunde ha valsedelsutdelare på plats när det är så få vallokaler som det är i Bollnäs.

Jag är katolik och vill att kyrkans värderingar ska vara som på den gamla tiden och framför allt att det ska vara en kvinna och en man som står och lovar varandra trohet. Nu tog jag och kanske många med mig socialdemokraternas valsedel bara för att kristdemokraternas inte fanns. Jag tycker för övrigt att kyrkan ska vara Guds hus och inte en festlokal.

Maria Nordqvist Andersson

Bollnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel