Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ Nordanstigs kommunval direkt i din mobil – så gör du

Artikel 25 av 42
Kommunvalet 2018 i Nordanstig
Visa alla artiklar

Sista dagarna innan valet får du den bästa bevakningen och nyhetsrapporteringen om vad som händer i din kommun i vår app. Nu kan du dessutom få pushar om valupptakt, prognoser och valresultat direkt i din mobil.

Annons

Det drar ihop sig mot valsöndag och tempen höjs under sista veckan. Hos oss kan du följa vad som händer i just din kommun nu de sista skälvande dagarna, under själva valnatten och i efterspelet med valresultaten - direkt i mobilen. I artikelserien "Kommunvalet 2018 i Nordanstig" följer du allt som har med valet att göra i just Nordanstigs kommun.

Artikelserier finns för alla kommuner.

Väljer du att följa ett kommunval får du en lista på relevanta artiklar i ämnet. Du kommer dessutom att få en pushnotis i din mobil varje gång en ny artikel publiceras i ämnet - vilket kan bli särskilt rafflande under själva valnatten.

Hur gör man då för att följa en artikelserie i mobilen? Längst upp i den här artikeln, eller någon annan artikel som ingår i artikelserien om kommunvalet, finns den lilla rutan "Följ", till höger nedanför rubriken. Klicka där – sen är du med!

Observera att du enbart kan följa en artikelserie på det här sättet i vår app. Surfar du i stället in på www.helahalsingland.se kommer du att se en lista på artiklar i ämnet, du kan dock inte välja att få pushnotiser där.

Annons