Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ Idun och ungarna live i idet

Torsdag 14 april släcker vi björnkameran för den här gången.
Tack alla för att ni har tittat!

Se vårt reportage från björnsläppet här:

Björnungarna på Järvzoo är ute ur idet – se dem leka bland träden

Den 25 december 2014 startades vår livekamera från björnidet på Järvzoo för första gången. Dygnet runt kunde vi följa utvecklingen och den 15 januari föddes tre små björnungar. I slutet av april, då björnarna ville lämna idet för att möta våren, stängdes kameran av.

Nu kan du återigen följa Idun och hennes tre ungar, som växt rejält sedan de sågs i idet i våras.

Samtidigt kan du se programmet Vildriket, som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Här hittar du allt om det!

Idun och hennes ungar hade långt över en miljon digitala besök under fjolårssäsongen, och många skickade in hälsningar. Här kan du läsa några av dem som skickades in till Idun och ungarna. Vill du också skicka en välkomnande hälsning till Idun och ungarna kan du så klart göra det redan nu! Det gör du här.

För er som missade de unika bilderna från en av förra årets från mest uppmärksammade födslar finns den självklart förevigad här.

Strax efter årsskiftet återser vi även naturprogrammet Vildriket där programledaren Erik Bergström, tillsammans med Rovdjurscentret De 5 storas experter, guidar oss genom djur och natur. Missade du något av förra årets avsnitt finns alla samlade här.

Äntligen! Nu finns Helahälsingland som app. Ladda ner här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik