Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedag Maj-Lis Jansson

Maj-Lis Jansson, Östanbo, fyller 75 år den 1 juni. Maj-Lis är född i Söderhamn och har varit hembygden trogen. I Östanbo har hon bott sedan 1968.

Annons

Tidigt fick hon hjälpa till i föräldrarnas kiosk vid Faxevallen, det var under den här tiden hennes stora intresse för bandy och Broberg väcktes. Ett intresse som även i dag är ytterst levande.

Maj-Lis började sedan arbeta hos Westlunds efterträdare i Söderala, där arbetade hon fram till 1975 när det fjärde och sista barnet föddes. Efter några år började Maj-Lis arbeta på Furan livs i samband med Söderhamns första arrangemang av O-ringen.

Familjen ligger Maj-Lis varmt om hjärtat. Förutom de fyra egna barnen finns sju barnbarn samt fyra barnbarnsbarn och ett femte på väg.

Sommartid vill Maj-Lis gärna vara i sommarstugan på Hörningarna. Under sommaren besöker hon gärna IOGT:s sommarhem i Morviken, där hon även tillbringar sin högtidsdag.

Under vintern är det bandy och Broberg som upptar Maj-Lis intresse och hon finns på plats vid de flesta matcherna. Hon deltar också gärna i kyrkans olika arrangemang.

Maj-Lis är medlem i Brobergs IF, IOGT-NTO och Svenska kyrkan.