Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Födelsedag Maj-Lis Jansson

Maj-Lis Jansson, Östanbo, fyller 75 år den 1 juni. Maj-Lis är född i Söderhamn och har varit hembygden trogen. I Östanbo har hon bott sedan 1968.

Annons

Tidigt fick hon hjälpa till i föräldrarnas kiosk vid Faxevallen, det var under den här tiden hennes stora intresse för bandy och Broberg väcktes. Ett intresse som även i dag är ytterst levande.

Maj-Lis började sedan arbeta hos Westlunds efterträdare i Söderala, där arbetade hon fram till 1975 när det fjärde och sista barnet föddes. Efter några år började Maj-Lis arbeta på Furan livs i samband med Söderhamns första arrangemang av O-ringen.

Familjen ligger Maj-Lis varmt om hjärtat. Förutom de fyra egna barnen finns sju barnbarn samt fyra barnbarnsbarn och ett femte på väg.

Sommartid vill Maj-Lis gärna vara i sommarstugan på Hörningarna. Under sommaren besöker hon gärna IOGT:s sommarhem i Morviken, där hon även tillbringar sin högtidsdag.

Under vintern är det bandy och Broberg som upptar Maj-Lis intresse och hon finns på plats vid de flesta matcherna. Hon deltar också gärna i kyrkans olika arrangemang.

Maj-Lis är medlem i Brobergs IF, IOGT-NTO och Svenska kyrkan.