Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler förlängningar i HHC

Hudiksvalls HC bara fortsätter förlänga kontrakten med sina nyckelspelare inför nästa säsong.
Senast i raden att förlänge är tvillingarna Linus och Pontus Wernerson Libäck.

Tvillingbröderna Linus och Pontus Wernerson Libäck har båda varit i Hudiksvalls HC sedan junioråldern. Förutom en avstickare till Mjölby 2012/2013 har duon varit klubben trogen.

Nu står det klart att det båda forwardspelarna blir kvar över kommande säsong.

– Pontus är en energispelare och det finns mycket potential att utveckla vidare. Linus är också en energispelare som gjorde mycket poäng föregående säsong och även där finns det mycket kvar att hämta, säger HHC-tränaren Fredrik Johansson.

Förra säsongen gjorde Linus 46 poäng fördelat på 13 mål och 33 assists. Pontus, som perioder gick skadad, noterades för 27 poäng fördelat på sex mål och 21 assist).

HHC är nu på god väg att ha truppen till kommande säsong färdigställd, och med ett arbete som hela tiden går framåt, var det aldrig något snack för varken Linus eller Pontus att förlänga.

– Hudik Hockey är ett topplag som jag trivs mycket bra med så det var inga konstigheter att förlänga även nästa säsong. Laget ser mycket bra ut så jag är mycket motiverad till hösten när serien drar igång. Spelmässigt tycker jag att jag har blivit lite kyligare med puck, säger Pontus Wernerson Libäck.

Även brorsan Linus ser fram emot säsongen med stor entusiasm.

– Det blir spännande att fortsätta bidra och bygga vidare på det vi påbörjade förra säsongen. Jag har ju varit i Hudiksvall i många år nu så det var glasklart att förlänga med tanke på hur jag trivs i både stan och HHC. Framförallt har jag blivit starkare och snabbare, säger han.