Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flash 10.1 släpps till flera mobilsystem

/

Adobe samarbetspartners har nu fått tillgång till Flash 10.

Annons
Adobe samarbetspartners har nu fått tillgång till Flash 10.1 för ett flertal mobiloperativ. Med undantag för Apple kommer i stort sett alla smartphonestillverkare att kunna erbjuda fullt Flash-stöd inom kort.

Om man lyckats uppdatera till version 2,2 av Android har man kunnat ladda ner en tidig version av Flash Player 10.1 från  Market, men det är först nu som Adobe officiellt lanserar fullt Flash-stöd för mobiltelefoner. Det är dock bara de företag som Adobe samarbetar med som i nuläget får tillgång till den mobila versionen av Flash Player 10.1. Det lovar dock gott inför framtiden att Adobe valt att satsa på så många system utöver Android.

Partners till Adobe som på ett eller annat sätt jobbar med Blackberry OS, WebOS, Symbian OS,  Meego, Limo samt kommande det kommande systemet Windows Phone har fått tillgång till den nya mjukvaran. Enligt Adobe ska användare av dessa system räkna med att kunna ladda ner spelaren till sina enheter inom de närmaste månaderna.

När version 2.2 av Android blivit tillgängliga får alla som har en Nexus One tänker sig Adobe också att släppa en slutgiltig version av Flash Player för Android som ska ersätta den som nu finns har lagts upp i Market.


/Henrik Thoressonmobil.se

Mer läsning

Annons