Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fiskekortsautomat stulen i Hamra – värdet är 20 000 kronor

Här är några av de senaste anmälningarna som kommit in till polisen i Ljusdal.

Stöld av fiskekortsautomat i Hamra:

En fiskekortsautomat har stulits utanför Vildmarkscentret i Hamra. Stölden upptäcktes den 21 maj av Los-Hamra fiskevårdsområde, som samma dag gjorde en polisanmälan. Den ska ha varit fastskruvad i väggen och nedpålad i marken, så vissa ansträngningar måste ha gjorts för att få bort den, enligt polisen. Värdet för automatens uppskattas til 20 000 kronor.

Stöld av båt i Ljusdal:

En båtägare har polisanmält stöld av roddbåt. Den låg förtöjd vid en brygga vid Älvbron i Stavsäter i Ljusdal. Den ska ha försvunnit någon mellan den 18 och 20 maj. Roddbåten i fråga är gul.

Inbrott i fritidshus i Färila:

Ett fritidshus i Lillskog i Färila har haft påhälsning av tjuvar. Det är oklart hur de tog sig in, men i huset har någon eller några tagit fyra fyrhjulingsdäck. Det är andra gången på kort tid som fritidshuset har haft inbrott, skriver ägaren i sin anmälan. Inbrottet ska ha ägt rum mellan den 14 och 18 maj.