Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Festligt på premiär i Mellanfjärden

/
  • Det är Anna Littorins första gång som skådespelare på Mellanfjärdsteatern, hon trivs jättebra och hon hoppas få komma tillbaka fler gånger.
  • Det är Anna Littorins första gång som skådespelare på Mellanfjärdsteatern, hon trivs jättebra och hon hoppas få komma tillbaka fler gånger.
  • Dörrarna öppnas och folk väller in för att ta sina platser. Det finns inga tvivel om att den årliga föreställningen i Mellanfjärden har gott rykte. Många av besökarna har återkommit flera år i rad.
  • Riktiga premiärlejon är Susanne Jacobson och Anita Boström. De har inte missat många premiärer i Mellanfjärden och menar att föreställningarna är en del av sommaren.
  • Producenten Tommy Brusell och dottern Sofie Brusell minglade innan föreställningen. Tommy Brussel var lite nervös men avslöjade att han höll masken ganska bra.
  • Maria och Sara Hyttinen från Ludvika var bland de yngre besökarna på premiären. De tyckte att det var lite speciellt att gå på just premiären och det var också därför som de varit på just den flera år i rad.
  • Lina Serning är kostymör och har själv gjort en del av kläderna till skådespelarna i Mina damer och Herman. Med sig på premiären har hon Johan Willner och dottern Inga Willner.
  • Kommunalråd Stig Eng (C) med frun Ingalill Eng och nya kommunchefen Kerstin Oremark med sin man Bengt Gill. Med sig har de en stor bukett blommor som de ska tacka teatergänget med.

Premiären för Mina damer och Herman på teatern i Mellanfjärden kunde inte ha varit på en bättre dag. Himlen var klarblå och stämningen var på topp. En timme innan premiären samlades besökarna ute på bryggan för att mingla i goda vänners lag.

Annons

På fredagen var det dags för premiär för komedin Mina damer och Herman på Mellanfjärdsteatern. Många var det som samlades utanför teatern för att mingla innan föreställningen.

Många kända och okända ansikten kunde skådas bland besöksmassorna. Producenten Tommy Brusell går omkring och minglar med lite fjärilar i magen. Han erkänner att han är lite nervös så här innan föreställningen.

– Vi har en stabil och välrepeterad ensemble men en premiär är en premiär och det kan alltid hända något. Speciellt med tekniken, säger han.

När de flesta gått in dyker Anna Littorin upp utanför teatern, hon har rollen som dottern som helt plötsligt uppstår, som från det döda.

– Det har varit väldigt kul att jobba här i Mellanfjärden, säger hon. Jag kommer gärna tillbaka fler gånger, det här är värsta lyxiga jobbet.

Kvällen var inte slut när föreställningen var slut utan premiärbesökarna kunde se fram emot en bit mat, dryck och dans. För de som ville kunde natten bli lång.

 

Mer läsning

Annons