Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Festligt på premiär i Mellanfjärden

Premiären för Mina damer och Herman på teatern i Mellanfjärden kunde inte ha varit på en bättre dag. Himlen var klarblå och stämningen var på topp. En timme innan premiären samlades besökarna ute på bryggan för att mingla i goda vänners lag.

På fredagen var det dags för premiär för komedin Mina damer och Herman på Mellanfjärdsteatern. Många var det som samlades utanför teatern för att mingla innan föreställningen.

Många kända och okända ansikten kunde skådas bland besöksmassorna. Producenten Tommy Brusell går omkring och minglar med lite fjärilar i magen. Han erkänner att han är lite nervös så här innan föreställningen.

– Vi har en stabil och välrepeterad ensemble men en premiär är en premiär och det kan alltid hända något. Speciellt med tekniken, säger han.

När de flesta gått in dyker Anna Littorin upp utanför teatern, hon har rollen som dottern som helt plötsligt uppstår, som från det döda.

– Det har varit väldigt kul att jobba här i Mellanfjärden, säger hon. Jag kommer gärna tillbaka fler gånger, det här är värsta lyxiga jobbet.

Kvällen var inte slut när föreställningen var slut utan premiärbesökarna kunde se fram emot en bit mat, dryck och dans. För de som ville kunde natten bli lång.