Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem poäng av Hellström

Veteranen gjorde fyra mål och en assist när Järvsö slog Ockelbo i premiären av fortsättningsserien.

Järvsös Jocke Hellström inledde matchen mot Ockelbo med att sätta 1–0 frispelad av Magnus Eriksson.

Sedan rullade det på för den 45-årige veteranforwarden. Vid 2–0-målet assisterade han kyligt Robert Holmgren, som bara hade att sätta pucken i tom kasse.

Problemet för Järvsö i denna premiär av fortsättningsserien division 3B var att man väldigt sent lyckades hänga av Ockelbo.

– Dåligt rent ut sagt, det var för ineffektivt. Vi skulle ha stängt den här matchen i andra perioden, säger Jocke Hellström, som på egen hand satte 3–1-målet i mitten på den andra perioden.

Tidigt i tredje reducerade Ockelbo till 3–2 på ett slumpartat sätt på en studspuck, innan Jocke Hellström fyllde på med 4–2 efter snygg assist av Andreas Sandin, som tog vägen bakom mål men släppte in pucken till Hellström på första stolpen.

Matchen avgjordes när Jocke Hellström satte 6–4 efter 16.46 – åter på passning från Magnus Eriksson, en lång sådan över mittzonen.

– Ett fint mål, och för en gång skull sköt jag. Det har varit lite för lite av den varan, säger Hellström, som i och med sina fem poäng nu står på 34 totalt på 18 matcher.

Hellströms bästa notering i division 3 är 80 poäng, som han gjorde säsongen 1998/199 i Skutskär.

– Det är en bit kvar dit, jag börjar bli gammal vet du, säger Jocke Hellström.