Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem år efter tv-succén – nu återförenas Team Andreas

För fem år sedan gjorde de succé i Körslaget och vann programmet. På lördag har Team Andreas återträff för att prata minnen och allmänheten bjuds också in till firandet.

Team Andreas innan ett av programmen:

Reporter: Andreas Valsberg Foto: Kristoffer Pettersson

Seger för Team Andreas:

För omkring fem år sedan stod Järvsökören, under ledning av Andreas Johnson, som segrare i tv-programmet Körslaget. Efter det följde en rad uppträdanden, men nu har det gått ett tag sedan hela gänget sist sågs.

Men på lördag kväll kommer körmedlemmarna och Andreas Johnson att träffas igen för att umgås och prata minnen.

– Vi ska titta på bilder och filmklipp och äta middag tillsammans. Vissa har man inte sett sedan Körslaget så det ska bli väldigt roligt att träffas igen, säger körmedlemmen Sofie Olsson, som har organiserat återträffen.

Läs också: Alla hejar på Team Andreas

Hon ser tillbaka på tiden med kören som intensiv och spännande.

– Det var otroligt roligt. Jag skulle aldrig vilja vara utan den här erfarenheten och de här upplevelserna som jag har fått med mig. Man har fått vänner för livet och det här är någonting som jag kommer att bära med mig för alltid.

Andreas Johnson är också på väg upp till Järvsö för att återse kören igen, något som han ser fram emot.

–Det ska bli sjukt roligt, jag är glad att det här initiativet har tagits. Det är fem år sedan vi fick uppleva det här, men det känns mycket närmare än så.

Läs också: Andreas gillar läget som "local hero"

Han är glad över att han tackade ja till rollen som körledare i programmet.

– Det som lockade mig var ju framför allt att komma till Järvsö och få göra det här med en kör från den ort som betyder så mycket för mig och min familj.

Andreas Johnson säger att han har många fina minnen tillsammans med medlemmarna i Team Andreas.

Läs även: Team Andreas vann Körslaget

– Det blev en resa som gick djupare i mig än vad jag trodde att den skulle göra från början. Vi blev ett lag, så kändes det att vara med i kören. Jag är så otroligt glad att jag tackade ja för jag håller det här som något av det mest speciella som jag har gjort i min karriär.

Från klockan halv tio på lördag kväll är allmänheten välkommen till Alpbyn i Järvsö för att träffa kören. För underhållningen står bandet Slimfit.