Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fastklämda i bil

Bilen körde av vägen, in i en stolpe och därefter i ett träd. Två personer klämdes fast och en av dem kunde lyftas ur först efter att personal från räddningstjänsten klippt sig in i bilen. Båda fördes med ambulans till Gävle sjukhus.
Det hände vid en singelolycka efter väg 301 sju kilometer från Edsbyn mot Voxna.

Annons

Larmet om olyckan gick vid 20.45-tiden på fredagskvällen. Enligt de första uppgifterna satt två personer fastklämda i en bil efter att ha kört av vägen och krockat mot ett träd.

När personal från ambulans och räddningstjänst nådde olycksplatsen kunde man konstatera att bilen först kört in i en stolpe och därefter i ett träd.

Föraren och hans passagerare, båda i 20-årsåldern och från Edsbyn, satt fastklämda i bilen. För att få loss en av dem tvingades räddningstjänsten att klippa sönder taket på den totalhavererade bilen.

Båda var hela under hela räddningsaktionen vid medvetande. Ännu vid 22.15-tiden var det okänt hur allvarligt skadade de två männen blev efter olyckan.

Enligt räddningstjänsten skedde avåkningen i slutet av en kurva och det var mörkt vid olycksplatsen.