Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fartfylld och underhållande show med Labero

När Sveriges mest kände magiker kom till Hudiksvall var förväntningarna stora. Joe Labero visade sig vara en äkta entertainer som bjöd på en fartfylld och underhållande show med tricks som visar på en fingerfärdighet som får en att häpna.

Annons

När Joe Labero tar fram korten kan man bara sitta och gapa. Hur gör människan? Det är tekniskt felfritt och på samma sätt förhålla det sig när han trollar fram eller trollar bort en duva, en femhundralapp, en kvinna eller vad det nu kan tänkas vara. Man kan inte låta bli att imponeras. Han springer fram och tillbaka på scenen, involverar publiken och levererar (mer eller mindre bra) skämt. På stora skärmar projiceras det som händer på scenen eller inspelade filmer som interagerar med showen. Musiken varierar i tempo beroende på vad som händer på scenen, ibland är det rockigt-dramatiskt, ibland mer elektroniskt-suggestivt.

Men kanske är det nästan för perfekt. Man sugs inte riktigt in i en illusionernas värld, det blir inte så att man glömmer världen runt omkring. Men en upplevelse är det och nästa gång man håller en kortlek i handen kommer man nog att tänka tillbaka på denna kväll. Och frågan kvarstår. Hur gör han?