Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fångar i vår egen kropp

Tack för att ni bryr er, funktionshinderforskare Per-Olof Larsson och docent Jörgen Lundälv.

Men det finns forskning om funktionshindrades villkor som bara tystas ner. Efterlyser reaktioner på Kalle Hellbergs rapport om strålningens skadeverkningar. Han har sänt den till alla kommuner, skolor och dagstidningar i hela Sverige. Kalle har arbetat i branschen i 50 år och kan sin sak. Han gör denna heroiska insats för att rädda människoliv, alltså en seriös och trovärdig rapport.

Läkare som Einar Berg med flera som vet att de flesta som har funktionshindret elöverkänslighet är amalgamskadade. Jag har intyg på det. Har fått hjälp av doktor Berg liksom flera hundra andra som han hjälpt, har fått sin läkardispens indragen av Socialstyrelsen. Rädsla för skadeståndsanspråk av alla oss som fått våra liv förstörda av ett av det värsta nervgift som finns "kvicksilver" är orsaken att locket ska ligga på. Därför får vi ingen sjukvård heller. Det gäller ju att vara konsekvent och tiga hela vägen.

Hur vi elöverkänsliga ska klara oss när Telia lägger ned fasta telenätet är något för forskare att fundera över. Vi blir totalt isolerade, kan inte ens ringa 112 vid akutbehov. Men vi drar oss i det längsta att besöka vården. Först klarar vi inte miljön, lågenergilampor och lysrör, all trådlös teknik slår ut oss totalt. Sedan får man som regel träffa en läkare som kränker oss och inte tar oss på allvar. Ordinerar kognitiv terapi, det vill säga vi ska träna oss att inte vara rädda för strålning. (Det borde alla vara). Vet de inte att autonoma nervsystemet inte är viljestyrt? Vi är fångar i vår egen kropp och kan inget göra.

Många tidigare forskare har mist sina forskningsanslag och även mordhotats när de kom fram till sanningar samhället inte ville ha. Tror ni att vi inte har korruption här i Sverige? Vi välkomnar seriös forskning som är opartisk och omutbar. Då kan det bli evidensbaserad kunskap som är användbar. Men räkna med att det bli en obekväm sanning.

Ing-Marie Ekmark

ingen fin titel men förstått en del ändå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel