Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Få inställda matcher tack vare Hudik Cup

Helgens regnoväder leder till stora bekymmer för Gestriklands Fotbollförbund. Många inställda matcher ska få nya speldatum och schemaläggningen innan sommaruppehållet blir svår att få ihop. Situationen kunde ha sett likadan ut i Hälsingland men Hudik Cup räddade personalen på Hälsinglands Fotbollförbund från en stressig måndag. Endast fyra seniormatcher fick ställas in under helgen.

– Det är ju spelförbud under den helgen eftersom så många domare är inblandade i cupen. Det var bara ett fåtal söndagsmatcher som ställdes in. Så vi hade lite tur att det var Hudik Cup, annars hade det varit riktigt körigt i dag (läs i går), säger Ola Östlund på Hälsinglands Fotbollförbund.

Några måndagsmatcher ställs däremot in eller spelas på alternativa anläggningar. Bland annat spelas division fyra matchen mellan Stugsund och Hudik ABK 2 på Glysis i Hudiksvall istället för i Söderhamn.