Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ett trevlig nyförvärv"

Rengsjös nyförvärv Aimen Sewed bryter sitt samarbete med Rengsjö.
Något som gör att ett pressat Edsbyn får ett välkommet tillskott.

På måndagen kom beskedet att Rengsjös nyförvärv Aimen Sewed valt att bryta med division 3-klubben och var intresserad att spela vidare i Edsbyn.

– Han har valt att gå till Edsbyn, men varför vet jag inte riktigt. Han bor ju i Edsbyn och har suttit och åkt buss till träningarna så det kanske inte var så roligt, säger Rengsjös tränare Peter Svensk.

Så i stället för träning med Rengsjö så blev det ett första besök på Edsbyns träning i stället för Aimen Sewed.

– Han var ner och hälsade på oss då. Ett trevligt nyförvärv som vi är riktigt glada över att han vill komma till oss, säger Edsbyns tränare Erik Lindberg, som leder ett pressat Edsbyn som efter fem omgångar i division 4 fortfarande är utan seger.

– Vi har ett kryss mot Vismarå, men spelmässigt har vi inte varit sämre än nåt annat lag.

I kväll (onsdag) kommer suveräne serieledaren Bollnäs till Ön. Kanske är det dags för ett trendbrott då?

– Det ser bra ut inför matchen mot Bollnäs, vi har sett fram mot den matchen och har fått tillbaka lite spelare som varit småskadade. Jag såg Bollnäs lite under försäsongen och de har ett häftigt bygge som blir en utmaning, men någon ska väl spräcka deras svit, säger Erik Lindberg.