Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett nytt fotbollsliv har börjat

Det nya fotbollslivet har börjat för Edsbyns Jennifer Jonsson.
Mittfältaren har lämnat Hälsingland och satsar nu på högre höjd i Sundsvalls DFF.

Direkt efter den förra säsongen gjorde Jennifer klart att det var färdigspelat i Edsbyn. Det var dags för nästa steg i karriären för att kunna behålla utvecklingskurvan.

– Har hunnit träna en del redan, tredje veckan nu. Det känns bra, det tar lite tid att komma in sig men det blir bättre nu när jag har lärt känna alla i laget, säger 20-åringen, som hoppas kunna spela åt sig en plats på mittfältet.

– Jag vet inte var jag ska spela, men de tycker att jag ska spela centralt på mitten. Vi får se.

Sundsvalls DFF åkte ur elitettan, steget under allsvenskan, efter förra säsongen och tar nu ny sats uppåt. En bra trupp ska nu svetsas samman till ett lag och förutsättningarna för det är goda.

– Vi tränar inne i Nordichallen som har en fullstor inomhusplan av kostgräs. Så det är ingen stress att komma utomhus. Skönt att det är i gång nu, säger Jennifer.

Ni spelar i division 1 norra, är du redo för alla långa resor?

– Det längsta är väl Kiruna. Nu får man meta om det är kul eller bara kämpigt att resa så mycket, men har ju läst om lagen som spelar i de norra serierna, nu får man veta hur det är också.