Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett minne för livet

Anna Nordström Lööf red 7-årschampionatet i Flyinge i konkurrens med Sveriges bästa ryttare.

Anna Nordström Lööf, Jättendal, tvekade in i det sista om hon skulle åka med sin sjuåring, Don Poseidon, "Poppe", till årgångsfinalerna i Flyinge.

Men Anna åkte tillslut. Och det gick över förväntan. Av de startande gick tio vidare till final. Anna fixade inte finalen. Men väl en 13:e plats.

– Jag tror det var Jan Brink som tog den sista finalplatsen. Han hade 65,1 procent, och jag hade 63,5. Så det var ju inte så långt borta. Jag var inställd på att komma sist. Men tänkte att bara jag gör det på en procent som är bra för mig och "Poppe". Det var ju bara proffs jag skulle tävla mot.

Men "Poppe" skötte sig fint.

– Han var lite skvättig när vi kom in på banan. Det var så stort åt alla håll. Så mycket att titta på och så mycket publik. Men så snart vi fått startsignal, så gick det bra. Det var verkligen ett minne för livet. Det uppvägde till och med den långa resan. Jag ångrar absolut inte att jag åkte ner, säger Anna.