Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Erik gästartist på Grillnatta

Erik Segerstedt kommer till Bollnäs på Grillnatta 27 juli. Som Collinis "hemlige" gäst gör han ett rockigt inhopp på stora scenen vid Tingshustorget. Tacka killarna i Collinis för det!

När Team Hanna gick till final i Körslaget så hade de en värdig motståndare i Erik Segerstedts kör. Eriks kör fick se sig besegrad i den spännande finalen i slutet av januari, men eftersom båda körerna hängt med ända sedan början hade gängen lärt känna varandra och blivit kompisar.

Glädjen var stor när Bollnäskören överraskade Erik Segerstedt med ett stort, inramat foto av av honom själv, taget av fotografen Katarina Hansson i Bollnäs.

Tre av Collinis medlemmar, Björn Sjöberg, Håkan Höglund och Henric Skarp är med i Bollnäskören. När Collinis fick en förfrågan om de kunde hitta någon lämplig gästartist som kunde locka en stor publik, dök Erik Segerstedts namn upp.

- Det vore det ultimata tänkte vi, att få hit Erik Segerstedt. Och när vi ringde och frågade sa han ja på en gång. No hard feelings där! Det ska bli jättekul, säger Björn Sjöberg.

Erik Segerstedt skaffade sig en rejäl skara fans när han medverkade i Idol för några år sedan. För två år sedan bildade han gruppen E.M.D med två andra Idoldeltagare, Mattias Andreasson och Danny Saucedo.