Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Enkla missar fällde SFF

Sandvikens IF lade utan att imponera beslag på tre poäng i länsderbyt mot Söderhamns FF. 2–1-segern gör att Sandviken har goda utsikter att slippa göra SFF sällskap till trean.

Annons

Kontraktsjagande Sandvikens IF gjorde vad som krävdes i länsderbyt med SFF. Men 2–1-segern, 1–1 i paus, satt långt inne och ordnades mer tack vare missar i hemmalaget än av egen kapacitet.

– Jag tycker det är konstigt att inte Sandviken kan prestera mer, sammanfattade SFF:s tränare Sven-Åke Edberg med all rätt de 90 soldränkta minuterna på Hällåsen.

Märkligt att Sandviken ska behöva strida i bottenregionen på division 2. I laget finns Peter Bergqvist, mv, och Mathias Woxlin, båda med allsvenska meriter från Gefle. Den senare var lysande i går.

– Jag sa åt killarna före match att kolla på Woxlin som var en av allsvenskans bästa mittfältare förra året. Att se hur han agerar på planen, sa Sven-Åke Edberg som, som vanligt, hade en utmärkt mittback i Erik Bäcklin.

Nu väntar två macher till innan den trista säsongen 2009 är över. Härnäst åker SFF till Råsunda, innan man tar emot Dalkurd i sista omgången.