Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Engstrands bäst i Blommaberg

Historien upprepade sig snabbt för familjen Engstrand. Efter att ha vunnit tre av fyra segrar i huvudklasserna vid Rehns BK:s tävlingar förra veckoslutet så blev det da capo i Södra Blommaberg, dit Alfta-ÖSA OK förlagt ÖSA-träffen.

Med den skillnaden att förutom Emma Engstrands segrar båda dagarna så var det den här gången yngre brodern Pelle Engstrand som stod för familjens tredje klasseger då han vann lördagens medeldistans.

– Det här var riktigt rolig orientering, sade Pelle Engstrand efter sitt segerlopp, som han vann med 13 sekunder före Kalle Dalin, Leksand. Mycket roligare än jag trodde det skulle bli eftersom jag blev överraskad av hur tät skog det var i början av banan.

Till trean, Erik Rost, Malungs OK Skogsmårdarna, var det dryga minuten och på fjärde plats kom storebror Erik Engstrand, IFK Göteborg.

Emma Engstrand vann såväl lördagens medeldistans som söndagens långdistans.

– Har gått hyfsat bra och inte gjort några bommar, sade Emma Engstrand efter lördagssegern.

Conny Forsell