Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Engmans kapell intog sista sommartrivseln

En extrainsatt sommartrivsel hölls under lördagen i samband med friidrotts-SM i Söderhamn. Runt 1000 besökare fick se huvudnumret Engmans kapell avsluta årets trivselkväll under klarblå himmel.

När det stora mästerskapet kommer till staden passar Lennart Westman på att arrangera en femte sommartrivsel för året. Innan kvällen var över hade runt 1000 personer gett sig upp på Östra berget för ett se Engmans kapell uppträda.

Ett av bandets största fan är Inga Strindlund, 9 år. Hon har tagit med sig sin pappa för att få se bandet uppträda. Hur det kommer sig att hon fastnade för just dem grabbarna kan hon inte riktigt svara på.

– Jag vet inte, jag bara gillar dem, säger Inga Strindlund.

Under den här kvällen hade Lennart Westman tagit över rollen som konferencier. De två banden Rebel mistress och Soundwave spelade på scenen innan huvudnumret klev upp. Med det var den sista sommartrivseln för i år avklarad.

– Jag tycker att sommaren har varit bra ändå. Man kan ju alltid önska bättre väder, men det har varit mer aktivt här inne på området med saker, så det ska vi försöka satsa på nästa år också, säger Lennart Westman.