Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Engman sjua på Mantorp

Efter ett missöde i kvalificeringsheatet körde Kevin Engman in på sjunde plats i sitt andra framträdande i Camaro cup.
– När det är så här mycket bilar och man missar i kvalet är det typ kört att komma topp fem, säger han missnöjt.

Annons

Kevin Engman var missnöjd med placeringen som sjua, men samtidigt nöjd med tanke på förutsättningarna. Han fick nämligen problem redan under kvalificeringsheatet.

Han tappade styrningen och hamnade på sidan av banan, vilket resulterade i att delar lossnade. Det blev inte mer än tre varv och ett tufft utgångsläge i det följande första heatet.

– Jag startade som arton men körde upp mig till tionde. Jag hade femtonde tid i heatet och det är väl inte heller så jättebra.

Det betydde att Engman fick starta som femtonde i det avslutande heatet. Där svarade han ändå för en stark insats och passerade mållinjen som sjua, vilket nu också är hans placering i sammandraget.

– Det är väl inte uselt att komma sjua efter förutsättningarna, men jag vill ha mer. Jag är väl missnöjd med att jag inte kommer på pallen, säger Kevin Engman.