Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Engman funderar på vägval

Det stundar spännande och avgörande veckor för racer-esset Kevin Engman. Då ska nämligen hans fortsatta öden och äventyr på racerbanorna avgöras.

Annons

Senast Kevin Engman satt bakom ratten på en tävlingsbil i skarpt läge var då Clio cup-finalen avgjordes på Solvalla travbana i slutet av september förra året. Ett finalpass som i slutändan gav Kevin en sammanlagd tredjeplats i mästerskapet.

Och en fortsättning i Clio cup är ett av de två alternativ som den unge föraren har att fundera över. Alternativ 1 – som Kevin är en smula hemlighetsfull kring – är hans förstaval. Om han själv får önska.

– Ja, så är det. Men det handlar om mycket pengar och de har jag inte själv. Det krävs sponsorer, säger Kevin som under slutet på den här veckan och i början av nästa ska träffa både stall och sponsorer för att få ihop den kommande säsongen.

– Det ska bli både roligt och spännande. Det är viktiga möten som väntar.

Även om det så kallade "Alternativ 1" är hans förstaval och önskan finns en fortsättning i Clio cup också med i tankarna och planerna.

– Nej, det är inte ett avslutat kapitel. Dörren står öppen, säger Kevin.