Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En till sjukhus efter trafikolycka på E4 norr om Norraladalen – personbil voltade ned i diket

En singelolycka inträffade i södergående körfält på E4 mellan Losjö och Norraladalen, norr om Söderhamn, på onsdagskvällen.

Annons

Larmet om olyckan inkom till SOS Alarm vid 23.30-tiden. En personbil hade fått sladd och voltat av vägen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen.

– Det var en tjej som hade kört av vägen vid platån norr om Norraladalen. Bilen låg upp och ned i diket, den hade hamnat på taket, säger Jan Eriksson, insatsledare vid räddningstjänsten.

Kvinnan, som är mellan 20 och 25 år uppges ha ådragit sig lindriga skador, men fördes med ambulans till Hudiksvalls sjukhus för kontroll. Enligt en patientskaderapport från akuten vårdas kvinnan fortfarande på akutmottagningen med lindriga skador.

– Det var väldigt halt på vägen, men det är plogbilar ute och jobbar, säger Jan Eriksson.

Under räddnings- och bärgningsarbetet stängdes vägen av i södergående körfält, men vid 00.40-tiden var bilen bärgad och vägen kunde åter öppna.

Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.