Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En till sjukhus efter singelolycka på E4 – bilist körde in i mitträcket

Vid 22.15 på onsdagskvällen larmades räddningstjänst och polis till en trafikolycka på E4 i höjd med Enånger.

När räddningstjänst och polis kom fram till olycksplatsen visade det sig att det handlade om en singelolycka med en personbil.

– Det var en bil som hade kört in i mitträcket. Det blev helt stopp i trafiken i norrgående körriktning under bärgningsarbetet och trafiken påverkades även i södergående, eftersom bilen stod mellan körbanorna, säger Susanne Sjögren, befäl vid polisens regionledningscentral.

Inledningsvis kom uppgifter om att de två inblandade hade klarat sig oskadda, men senare fick passageraren föras till sjukhus för kontroll.

– Det var en person som hade lite känning i nacken så vi kallade på en ambulans för att ta det säkra före det osäkra, säger Gunnar Lööf, insatsledare vid räddningstjänsten.

Vid 23.30-tiden hade bilen bärgats från platsen.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

För nyheter om Hudiksvall och Nordanstig följ HT på Facebook!

Kartan anger en ungefärlig posistion