Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stjärna i väster

Söderhamns FF:s bästa spelare säsongen 2011 var enligt Kuriren-Sportens Stjärnliga Victor Olsson. SFF:aren flyttade ju till USA under sensommaren, men samlade ändå ihop 17 stjärnor så länge han var med.

Annons

Grattis till Stjärnligevinsten!

– Tack! Jag deltog ju inte hela vägen men under den perioden som jag var med så kan jag ju hålla med om att jag var ett av alternativen, även om jag precis som de flesta andra inte riktigt kom upp till full standard.

 

Trots stjärnutdelningen så ramlade SFF ur trean. Är du förvånad att det gick som det gick med tanke på truppen?

– Ja, det måste jag faktiskt säga att jag är. Vi hade en väldigt bra känsla i gruppen inför serien och de flesta var både besvikna och förvånade över hur pass dåligt det gick.

 

Vad var det som gick snett?

– Vi fick en dålig start och det lossnade aldrig riktigt och då kan det få jobbiga konsekvenser. Har inte engagerat mig i att analysera vad som gick fel riktigt, men det var nog en mix av många saker.