Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person förd till sjukhus efter trafikolycka: "Klagade över nacksmärtor"

Vid 18-tiden på måndagskvällen larmades räddningstjänsten efter att en trafikolycka inträffat i Gnarp. Enligt de första uppgifter som sos-alarm fick in var flera personer vara inblandade i händelsen.

Annons

Två personbilar krockade med varandra på stationsvägen i Gnarp på måndagskvällen. Enligt uppgifter till sos-alarm tvingades en person att vara kvar i sitt fordon på grund av skadeläget.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades ut till platsen där man kunde konstatera att det rörde sig om en påkörning bakifrån där två personer blivit inblandade.

Till en början var skadeläget oklart för den person som satt kvar i ett av fordonen, men efter kontroll fördes denne till sjukhus med ambulans.

– Det är svårt att säga vilka skador det handlar om men personen klagade över nacksmärtor, säger Per Mossnelid vid räddningstjänsten i Hudiksvall.

Enligt trafikverket påverkades trafikflödet och man bedömde att det skulle vara så fram till åtminstone klockan 19.10.

– Som det är nu går det att komma förbi vid olycksplatsen men det är begränsad framkomlighet, säger Per Mossnelid.

Vid 19:30 tiden hade räddningstjänsten och ambulans lämnat men polis och bägare kommer att fortsatt vara kvar vid olycksplatsen en tid.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

För nyheter om Hudiksvall och Nordanstig följ HT på Facebook!