Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En fråga om Gumpels

Om jag inte minns fel så fick ungdomarna samt deras fantastiska Leif kämpa för att få lokstallarna till ungdomsgård samt skatehall. Knappt har betongen hunnit stelna, så ska det rivas.

Annons

En sak till, ingen har väl undgått att ni har varit oerhört stolta och engagerade i Bollnäskören. Det hänger stora skyltar i Bollnäs, vi vann körslaget. Jag var också engagerad och stolt . Jag samt min familj lade ner ett antal hundralappar på att rösta för att de skulle vinna, inte för att Bollnäs skulle få reklam, utan helt ärligt för att prispengarna skulle komma till Bollnäs.

Annars hade vi aldrig lagt ner så mycket pengar, och helt bevisligen så var vi inte ensamma om att rösta. Min fråga är då varför var ni inte ärliga och talade om då, innan de skänkt vinstpengarna till Gumpels, att det inte var någon ide, för att det ska eventuellt rivas, trots att det nyss är byggt. Att det var bättre om någon annan behövande förening fått denna ganska stora summa pengar?

I min värld, som kommunanställd, är detta en stor summa pengar som man borde förvalta väl. Nu kanske det är så att det blir ett nytt ställe, och att ni tänker flytta inredningen, då en annan fråga: finns det helt plötsligt pengar och hur länge ska ungdomarna få vänta den här gången?

Jag ber er att prioritera Gumpels, så det inte behöver bli så infekterat. Snåla inte och se till att det blir klart fort.

Jag hoppas också att inga skattepengar måste läggas i driften för bandyhallen. De behövs i annan verksamhet. Väljer privata att dra igång denna apparat, så ska de få ro det i land också.

En undrande kommuninvånare.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel