Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En back med nya mål i sikte

Lagom till seriepremiären kan Hudik Hockey plita ner ett nytt namn i sin backbesättning.
Pontus Wall, 25, är redo att möta sin nya hemmapublik och insupa atmosfären i Glysishallen.
– Det här känns hur spännande som helst, säger Pontus som inför förra säsongen nobbade ett tvåårskontrakt med allsvenska Sundsvall.

Hudik Hockey har letat intensivt efter den där backen som har det där lilla extra.

Han fanns på närmare håll än vad man kanske kunde ana.

– Pontus har funnits med bland de spelare jag tittat lite extra på och det var förstås ingen nackdel att han redan hade brorsan Hampus i laget, säger HHC:s sportchef och tränare Affe Nordh.

– Vi har kommit överens om att Pontus ska känna sig för i en tre-fyra veckor, säger Affe Nordh.

Pontus anslöt till laget å sent som i tisdags och har inte spelat hockey på högre nivå sedan säsongen 2007/2008 då han lirade i allsvenskan med Sundsvall.

– Sundsvall ville skriva tvåårskontrakt med mig men min tjej och jag bestämde oss för att flytta tillbaka till Stockholm, säger Pontus som hann med 16 matcher i den näst högsta serien innan han tackade för sig.

Hur länge Pontus stannar i Hudiksvall är inte bestämt.

– Men faller allt väl ut kan det mycket väl bli en fortsättning, säger Pontus som i första hand ska stötta upp HHC i tre-fyra veckor.